Jótékonysági Sportbál

J Ó T É K O N Y S Á G I   S P O R T B Á L
2012. MÁRCIUS 10.






2012. március 10-én délután 6 órakor kezdetét vette a Tiszakeszi KÜSE szervezésében a Jótékonysági Sportbál. A 150 db jegy elővételben, már a bált megelőző hetekben elfogyott, kevésnek is bizonyultak, hiszen sokkal többen szerettek volna részt venni rajta, köszönhetően többek közt a meghívott előadónak, Kocsis Janikának is.





A sportelnök Borza Gyula,



és Sipos Imre polgármester is részt vett a jótékonysági rendezvényen.



A főszervezők: Sepsi László, Molnár János edzők





Az aperitif elfogyasztása után finom vacsora várta a vendégeket, majd desszertet szolgáltak fel nekik. A közönséget legjobban mégis a zene, és a tánc izgatta, így mindenki gyorsan túltette magát a vacsorán, és kezdett a jókedvre hangolódni.





Az estét rövid időre csak a tombolahúzás szakította meg, melyen értékes ajándékcsomagokat, ajándéktárgyakat nyerhettek a tombolavásárlók.
A kevésnek bizonyuló jegy, a jó hangulat és a rengeteg pozitív visszajelzés bebizonyította, hogy több hasonló jellegű eseményre is lenne igény a településen. A rendezvény szervezői éppen ezért még ebben az évben, ezzel a zenésszel szeretnének még legalább egy ilyen rendezvényt. A jó hangulatot mi sem bizonyította jobban, hogy Kocsis Janika plusz egy órát zenélt még a mulató közönségnek.

A jegyekből, illetve a tombolából befolyt összegből szeretnék a pályát fejleszteni: a játszótérhez - mely közvetlenül a futballpálya mellet van - védőháló felszerelését tervezik, ezáltal akár meccs, vagy edzés közben is teljesen balesetmentesen használható lenne, az edzőkapuk hálóját cserélik le, illetve tervben van egy 100 férőhelyes tribün megépítése is.






Az ikonra kattintva megtekinthető a Jótékonysági Sportbálról készült összefoglaló!

Ezúton köszönjük a szervezőknek a kellemes estét, és sikerekben gazdag évet kívánunk a Tiszakeszi focistáknak!

www.tiszakeszi.hu
utolsó módosítás:2020-05-07 09:27:28

TISZAKESZI