RévházMegújult külsővel és belsővel várja pihenni vágyó látogatóit a Révház, a Tisza közvetlen közelében. Elkerített területen, kocsibeállóval, igényesen, szépen felújítva. Elektromos főzőlappal, mikrohullámú sütővel felszerelt konyha, felújított zuhanyzóhelyiség is kialakításra került. A Révház jelenleg 3 fő befogadására alkalmas, viszont területén sátorozásra is van lehetőség, Kialakításra került szalonnasütő- és bográcsozóhely, illetve kiépítésre került egy hátsó, fedett terasz, mely lehetővé teszi a szabadban való időtöltést, étkezést.

A Révház bérleti díjait Tiszakeszi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 17/2011. (IX.07.) önkormányzati rendelete határozza meg:

Révház bérleti díja: 2000,- Ft/fő/éj
Sátorhely bérleti díja: 500,- Ft/fő/éj

A megjelölt szállásokat 4 év alatti gyermekek térítésmentesen, a 12 év alatti gyermekek a bérleti díjból 50% kedvezményben részesülnek.

A bérleti díjakat a Polgármesteri Hivatal házipénztárába kell befizetni!

További információ: 06/49 356-800; 06/49 356-809


utolsó módosítás:2013-02-12 20:33:43Tiszavirág Apartman


Tiszavirág Apartman


Sok szeretettel várja vendégeit a **** napraforgós Tiszavirág apartman

Apartmanjaink Tiszakeszi csendes, nyugodt környezetében, az élő Tiszától 80 méterre találhatóak.

Minden apartmanunk különbejáratú. Összesen 10 főt tudunk elszállásolni.

Kettő darab 4 személyes és egy darab 2 személyes stúdiós apartmannal állunk rendelkezésükre a kedves pihenni, illetve szórakozni vágyó vendégeink részére. Minden szobához, fürdőszoba és WC, LCD tv, Digi csatornákkal és DVD-lejátszóval, hűtő, mikró és jól felszerelt konyha tartozik.

A friss levegőn történő pihenés, horgászás, túrázás mellett igénybe vehetők wellness szolgáltatásaink: infraszauna, aromaterápia, jacuzzi /pezsgőfürdő/ és kinti medence.

Sportolási, szórakozási lehetőségeink: Biciklikölcsönzés, lovaglás, quad bérlés.

Az udvaron, bográcsozási, grillezési lehetőség illetve egy különálló grillkemence is térítés nélkül a vendégeink rendelkezésére áll.

Ingyenes parkolási lehetőség a vendégház zárt udvarán kamerás megfigyeléssel megoldott.

Igény esetén különböző fakultatív programokat tudunk vállalni egyeztetés szerint:

Szekér túra és a szürke marha gulya meglátogatása.

Horgásztúra az élő Tiszán.

Díjnyertes magyar pálinkák és borok kóstoltatása.

Hungaricumként pedig egy igazi néptánc csoportot tudunk előrendelés esetén meginvitálni fakultatív programunk keretében.

Disznótor - kellő létszám esetén.

Rendezvényszervezés egyedi elképzelések alapján is!

Legény és leánybúcsúztatás

 Ballagás, születés és névnapi partik szervezése, megrendezése.

 Zártkörű rendezvényekhez 30 fős jól felszerelt külön termet tudunk biztosítani zene, tv, karaoke lézerek, füstgép, disco fény biztosításával.Elérhetőségeink:
Tiszavirág Apartman - Filip Csaba
3458 Tiszakeszi, Kolozsvári utca 8.
Weblapcímünk: www.tiszapartinyaralas.hu
e-mail: filipcsaba@freemail.hu
Telefon: +36-20-3886-196
utolsó módosítás:2013-05-02 13:33:04Nyárfaliget Vendégház

Nyárfaliget Vendégház
3458 Tiszakeszi, Kolozsvári utca 13.

Tel.: +36 20 9704265
Weboldal: www.nyarfaliget.hu
Email: nyarfaliget@mailbox.hu

Vendégházunk a falu egyik kis mellékutcáján található, a telek határai a Tisza gátjával szomszédosak. Szerencsés fekvésének köszönhetően rendkívüli élményt nyújthat azok számára, akik kifejezetten a csendet és a nyugalmat kedvelik. Ebben a gyönyörű, békés környezetben 10 személy részére tudunk szállást biztosítani egész évben, egy 4 ágyas nagy szobában, és három 2 ágyas szobában. A vendégházban található szauna is. A vendégház egy fürdőszobával és egy jól felszerelt konyhával rendelkezik. A friss levegőn történő pihenés mellett igénybe vehető következő szolgáltatásainkat is: csónakkölcsönzés, túravezetés, szauna, horgászat.
A gyerekek kis játszóterünkön is jól érezhetik magukat, illetve megismerkedhetnek a falusi állatokkal az állatsimogatónkban. A természet közelsége lehetőséget nyújt kirándulásokra és nagyobb túrák megtételére. Az udvaron bográcsozási lehetőséget tudunk biztosítani, valamint egy kemence is vendégeink rendelkezésére áll. A kiülő épületrészben akár 50 főt is vendégül tudunk látni. Parkolási lehetőség a vendégház zárt udvarán megoldott. Igény esetén sátorozáshoz helyet és tisztálkodási lehetőséget tudunk biztosítani.
4 Napraforgós minősítéssel rendelkezünk.
A magas komfortfokozatot SAT televízió (külföldi csatornákkal is) teszi még otthonosabbá.
Természetesen házi kedvencét is (kutya, cica) szívesen látjuk, ha ellátogat hozzánk.
Üdülési csekket elfogadunk.


utolsó módosítás:2013-02-12 20:11:39Jurák Vendégház


Szeretettel várjuk vendégeinket a "4 Napraforgós" Jurák Vendégházban, ahol falusias környezetben, a Tiszától 100 m-re, teljes ellátással kényeztetjük vendégeinket.
Három különbejáratú, fürdőszobás szobával, különböző programokkal (lovaglás, disznótor, állatsimogató) állunk rendelkezésükre.

Elérhetőségeink:
Jurák László
3458 Tiszakeszi, Aradi utca 4.
Tel.: +36-30-565-29-23


utolsó módosítás:2013-02-12 20:11:39

Minden jog fenntartva:
Tiszakeszi Önkormányzat