7. éves a Nyugdíjas Klub

2011-ben 7. éves a Nyudgíjas Klub

Örömmel és jókedvvel emlékezünk arra a napra, amikor a Nyugdíjas Klubunk megalakult.
Köszönet az akkori önkormányzati vezetőknek, hogy eszükbe jutott a község nyugdíjasainak azon csoportja, akik szívesen tartoznak egy közösséghez és aktívan részt vesznek a község kulturális életében.

A Nyugdíjas Klub első vezetője Tóth János volt, aki elindította munkánkat ezen az úton.
A hét év alatt jöttek új tagok, és voltak olyanok is, akik nem csatlakoztak tovább, vagy már nincsenek közöttünk, de van egy aktív mag, akik szívesen dolgoznak a Klubban, szerveznek, hisz mostanában nagyon sok programunk van.
2011-ben részt vettünk a Bor- és Pálinkakóstoló versenyen, ahol 15 féle süteményt sütöttünk, amiért okleveles dicséretet kaptunk.
A kistérség kerti partiján, Tiszatarjánban voltunk, a főző versenyen 1., a süteménysütésben 3. helyezést értük el.Részt vettünk, és szerepeltünk az augusztus 20-i Keszi Maratonon, a IV. Bográcsfesztiválon, az Idősek Napján, majd a Kistérség Idősek Napján.
Pihenésre is többször volt lehetőségünk, a mezőcsáti strandfürdőn két alkalommal jártunk, illetve vidám színházi látogatást tehettünk a Miskolci Színházban.
E gazdag és mozgalmas program csak úgy valósulhatott meg, hogy bőséges támogatást kaptunk az önkormányzattól és személyesen Sipos Imre polgármester úrtól, aki nem először tett tanúbizonyságot, hogy számára valóban fontosak az idős emberek.

Szeretnénk megköszönni mindnyájuknak, hogy nem fordulnak el az öregektől, hanem segítik őket, és kérik tanácsaikat, segítségüket. Remélem, hogy ezután is jó kapcsolat lesz közöttünk, örömmel ülnek le velünk beszélgetni, vagy meghallgatni tapasztalatainkat!

Kívánok a Nyugdíjas Klub minden tagja nevében jó egészséget, sikert, örömet a munkájukban és családjuk körében!

utolsó módosítás:2012-11-09 09:06:30

TISZAKESZI